Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás a rendőrségi elektronikus ügyintézés korlátozott működéséről

A rendőrségi elektronikus ügyintézést támogató informatikai rendszer működésében időszakos fennakadások, lassulások tapasztalhatók.

Az ügyfelek részére változatlanul elérhető valamennyi elektronikus ügyintézési szolgáltatás mind a Rendőrség hivatalos internetes honlapján, mind az inNOVA Portálon keresztül.

Az elektronikus küldemények befogadásával kapcsolatos visszaigazolás kiküldése, az elektronikus küldemények Rendőrség általi feldolgozása, elektronikus küldemények kiküldése időszakosan néhány órás késéssel történhet meg.

 

Tisztelt Felhasználók!

A Hibrid kézbesítési és konverziós rendszerben Hivatali Kapuról történő küldeményletöltés rendszerkarbantartás miatt 2019.07.22 05:00 és 18:00 óra között szünetel.

A karbantartás a küldemények előállítási határidejét nem veszélyezteti, a Hivatali Kapura beérkezett küldemények a karbantartás után kerülnek letöltésre, ennek eredményeként a befogadási igazolások később kerülnek kiállításra.

A karbantartás az Igénybevevők részéről nem igényel semmilyen módosítást a beküldésben.

Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Segítség az ügyfélkapuba való belépéshez

Ügyfélkapu ikonKormányzati Ügyfélvonal

Súgó ikon

A Kormányzati Ügyfélvonal
telefonszáma:

Magyarországról: 1818
Külföldről: +36 (1) 550-1858

A Kormányzati Ügyfélvonal fax száma:
+36 (1) 550-1819

A Kormányzati Ügyfélvonal email címe:
1818@1818.hu

Hívja interneten a 1818-at!

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk!

Cikk:

Az Ügyfélkapu igénybevételéhez okmányirodai vagy elektronikus aláírással történt regisztráció, és azt követő aktiválás szükséges.

A szolgáltatás használatához, kérjük, gépelje be a címsorba a www.magyarorszag.hu internetes címet, majd kattintson az oldal felső részén található ’Ügyfélkapu’ felirat melletti ’Belépés’ menüpontra!

A bejelentkezéshez meg kell adnia a regisztrációkor megadott felhasználónevét és az aktiváláskor megadott jelszót. Ezután, kérjük, ismét kattintson a ’Belépés’ menüpontra!

Az Ügyfélkapuból való kijelentkezéshez, kérjük, kattintson a ’Kilépés’ feliratra!

 Visszalépés az automatikus tájékoztató menü elejére, # gomb

Munkatársunk kapcsolása, 0-ás gomb

Ugrás vissza