PORTÁL NAVIGÁCIÓ


PORTÁL AL-NAVIGÁCIÓ


MORZSÁK

 

Bódi Antal

[Hozzászólások száma] 189 [Összpontszám] 188 [Sikeresség] 99

hozzászóló

Kedves Látogatók!
Ezzel a fórummal egy társadalmi kísérletet szeretnénk elindítani. Az a kérdés, hogy az internet adta lehetőséget hogyan lehet felhasználni arra, hogy mi magyarok közösen hogyan látjuk a jelent és a jövőt. Az indulásnál kialakítottunk egy alap keret- és szabályrendszert. Azt szeretnénk, ha néhány hónapon belül maguk a felhasználók alakítanák, finomítanák ezt tovább.
Az alapjátékszabályok nagyon egyszerűek. Mindenki csak egy személyként (a saját neve alatt)tud hozzászólni a fórumokhoz és mindenki minősíthet minden hozzászólást a résztvevők száma szerint. A minősítési lehetőséggel mindenki tetszése szerint élhet, de csak egy véleményt csak egyszer lehet minősíteni. Leadott szavazatot nem lehet visszavonni.
A fórum moderálása minimális, inkább csak technikai jellegű.
Nagyon bízunk benne, hogy ez a lehetőség betölti feladatát és valós emberek valós párbeszédének fog teret adni a virtuális térben és időben.
[Válasz] [Idézet]

 

[Válasz]
Hozzászóló Hozzászólás

 

Juhász László

[Hozzászólások száma] 913 [Összpontszám] -365 [Sikeresség] -40

hozzászóló

Kedves Fórumtársak!

Kívánok Önöknek boldog Karácsonyt és sikeres, békés Újesztendőt!

Tisztelettel: Juhász László, Szeged
[Válasz] [Idézet]
 

 

Nagy Zoltán 0018

[Hozzászólások száma] 1678 [Összpontszám] 1055 [Sikeresség] 63

hozzászóló

Ez a fórum már meghalt, de nem a kedvenc provokátorunk jóvoltából, hanem az üzemeltetők céltudatos munkája következtében. A működtető akkor is felmarkolja az üzemeltetésért járó díja, ha egyetlen hozzászólás sem érkezik a fórumba. A fórum eredeti céljait teljesen átírták. Itt már teljesen felesleges érdemi kérdéseket feltenni az illetékeseknek. Eltűntek pl. az ún. fogadóórák is.

Teszteljük, hogy valóban meghalt-e ez a fórum, vagy csak a klinikai halál állapotában van, és újraéleszthető.

Indítottam egy új témát a Nemzeti konzultáció a bevándorlásról és terrorizmusról. Akinek kedve van (és nem fél senkitől), az írja le a véleményét erről a fideszes kezdeményezésről.

Ez a hozzászólás 2 alkalommal volt szerkesztve. Utolsó módosítás ideje: 2015.06.22 08:59:29

[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Ollé Kálmán (2015.06.14 16:59:14)
 

 

Nagy Zoltán 0018

[Hozzászólások száma] 1678 [Összpontszám] 1055 [Sikeresség] 63

hozzászóló

Egy klasszikus szerint forradalom akkor tör ki, amikor az elnyomottak nem akarnak tovább elnyomva élni, az elnyomók pedig már képtelenek tovább fenntartani az elnyomást. Még nem tartunk itt.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Maticsné Fehér Klára (2014.09.30 20:11:27)
 

 

Maticsné Fehér Klára

[Hozzászólások száma] 4488 [Összpontszám] 2296 [Sikeresség] 51

hozzászóló

Kedves Norbert, ne légy igazságtalan.
A kényszer, a kiszolgáltatottság nagyon nagy úr! ...ha a gyerekednek azért nem tudnál enni adni, mert "szereted az igazságot", szerintem Te is másként gondolkodnál.

Ugyanakkor abban igazat adok, hogy amikor már ennyire kihasználják az embereket, akkor már nem szabadna ennyire tűrni, és elsősorban nekik kéne összefogni, összezárva fellázadni. Ám félelmeik miatt én nem tudom őket elítélni, csak rettenetesen sajnálni.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Id. Berecz Norbert (2014.09.30 19:59:21)
 

 

Id. Berecz Norbert

[Hozzászólások száma] 3002 [Összpontszám] 945 [Sikeresség] 31

hozzászóló

Kedves Klára!
Nekem nem hiányoznak azok, akik átlagpolgárként nem merik leírni a véleményüket. Ne írjanak, őrizzék meg a munkaviszonyukat. Elismerem, hogy nagy szükség van a mindennapi betevőre. Véleményükre azonban nem is vagyok kíváncsi. Sajnos rettegnek ők a szavazó fülkében is.
Én megértem azokat, akik nem mernek szólni. Ne is szóljanak, soha! Szolgálják csak továbbra is a mindenkori hatalmat, miközben duzzognak ellene.
Na, de! A kormányzati fórumra be nem néznek azok sem, akiknek nagyon kellenénk egy X erejéig 12-én. Ők mitől rettegnek itt? Úton, útfélen kis plakát, nagy plakát, hívatlan telefon, aláírás....itt meg senki közülük.
Szégyen!
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Maticsné Fehér Klára (2014.09.30 17:16:15)
 

 

Maticsné Fehér Klára

[Hozzászólások száma] 4488 [Összpontszám] 2296 [Sikeresség] 51

hozzászóló

Kedves Zoltán, és a még ide beírogató Fórumtársak!
Egyetértek Zoltánnal, tényleg elment a kedvem - gondolom többek között - nekem is attól, hogy ide bármiféle gondolatomat leírjam. Előzőleg BM fórumrombolása miatt hanyagoltam az itteni fórumozást, majd az őmiatta elkerülhetetlen, ám szörnyen elhúzódó moderáció, és a sorozatos hozzászólás-áthelyezések miatt egyre kevésbé éreztem ingerenciát arra, hogy bármihez is hozzászóljak.

Összességében nagyon sajnálom, hogy így alakult. Kár érte, mert ez a fórum - szerintem - sokkal többre lenne érdemes, ha nem így alakult, ill. alakították volna a történéseket.

Ugyanakkor változatlanul meggyőződésem, hogy az átlag emberek egyre kevésbé mernek megnyilvánulni a mostanra már eléggé meggyökerezett egzisztenciális félelmek miatt, vagyis az attól való félelem miatt, hogy ha ide bármiféle kormányzati ténykedéssel kapcsolatban leírná a véleményét, akkor annak nagyon súlyos következményei is lehetnek. (Lásd a norvég alappal kapcsolatos, civil szervezetekkel kapcsolatos retorziókat, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert szerintem ennél sokkal mélyebb, szinte zsigerekig ható félelmek munkálnak ma már minden szinten)

Szóval, ez a fórum, meglátásom szerint eleve halálra lett ítélve ebben a kormányzati rendszerben, mert aki nem velük, az "ellenük van", vagyis hazaáruló, nem magyar stb. bélyeget kap.

Nos, nekem ettől teljesen tele a hócipőm, s csak remélem, hogy egyszer megélem még, hogy ismét szabadon, félelmektől mentesen bárki megnyilvánulhat még itt, a kormányzati portál fórumán is.
Mindenkinek jó egészséget és félelemmentes mindennapokat kívánok.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Nagy Zoltán 0018 (2014.09.30 07:42:28)
 

 

Nagy Zoltán 0018

[Hozzászólások száma] 1678 [Összpontszám] 1055 [Sikeresség] 63

hozzászóló

Kedves Kálmán és Norbert,

Ami a fórum kinyírását illeti, igazatok van. Ez nyilvánvalóan nem Moderátor2 "érdeme". Ő csak parancsot teljesít. Ez elég világosan kiderült abból, hogy amikor a portált felügyelő NFM-nél tettem panaszt, véglegesen leállították Bene Magdolna szabály- és jogsértő hozzászólásainak a törlését. A cél egyértelmű. Azt akarják elérni, hogy hagyjuk el ezt a fórumot, mert itt a saját maguk által alkotott szabályok még lehetővé teszik a kormányzat, mindenekelőtt Viktor kritizálását. Ők akkor is megkapják a pénzüket (a mi adóforintjaikból) a fórum üzemeltetéséért, ha egyetlen hozzászóló sem lesz.

A "Haggy má!"-val nem értek egyet. Ha hagyjuk, akkor ők "győztek". Én úgy gondolom, hogy amíg én fizetem a fórum üzemeltetőit, addig legalább annyit megteszek, hogy leírom azokat a cáfolhatatlan tényeket, amelyek az mindenki számára nyilvánvalóvá teszi az üzemeltetők céljait és "szakértelmét". Ha szó nélkül vesszük tudomásul, hogy a hozzászólásainkat - az áthelyezési joggal visszaélve - össze-vissza rakosgatják, akkor nem tudsz érdemi párbeszédet folytatni, mert adott esetben nem találod meg a hozzászólásod előzményét.

Ez a hozzászólás 2 alkalommal volt szerkesztve. Utolsó módosítás ideje: 2014.09.30 07:44:48

[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Ollé Kálmán (2014.09.29 21:32:12)
 

 

Ollé Kálmán

[Hozzászólások száma] 2706 [Összpontszám] 2667 [Sikeresség] 99

hozzászóló
Offline

Szervusz!
Na igen!
Kicsit bő lére engedted, de az utolsó mondatban van a lényeg!
Az utóbbi hónapokban csak BN és a Moderátor volt a porondon, és mára kiüresedett a téma és a fórum eltért az eredeti céljától.
Igen! Jól gondolod, hogy eltérítették!
Az is igen, hogy egykor a MAHU fóruma nagyon-nagyon látogatott volt. És nem csak MSZP-s körökben, mit azt más gondolja most!
Talán ezért is kellett egy kicsit leültetni?
Mi meg meg csak hagytuk, inkább nem írtunk, kussban maradtunk.
Tehát írni és írni kell!
Üdv: K.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Id. Berecz Norbert (2014.09.29 15:47:07)
 

 

Id. Berecz Norbert

[Hozzászólások száma] 3002 [Összpontszám] 945 [Sikeresség] 31

hozzászóló

Kedves Zoltán!
Hidd el, hogy többször vagyok itt, mint ahogy látszódom. Szurkolok a háttérben, mert igazat adok.
Most azonban meg kellett jelennem, mert törekvésedet helyesnek tartom.
Azért viszont sajnállak, hogy nem érted Kálmánt. Ő is egyetért veled.
Valószínű, hogy te is szívesebben gyártanál aranyat. Ehhez képest nagyon komolyan válaszoltál Kálmánnak.
Nem feltételezem rólad azt, hogy ne tudnád azt, hogy aranyat nem lehet gyártani.
Szóval többet érne az is, ha elmennénk aranyat gyártani, ami jelen pillanatban lehetetlen. Mert, ha lehetne, sz@rt se érne.
Szerintem Kálmán ilyenekre gondolt, amire te "Fórumszolgáltatónak" nézed Kálmánt.
Véleményem szerint, nem erről van szó.
Majd, ha te leszel a moderátor, akkor látod meg, hogy mit engednek meg neked. Most Magyarország fóruma sajnos ilyen!
Sokat, és kitartóan kritizáltam Bene Magdolnát. Talán ennek következtében jutottunk ide.
Ma azonban úgy látom, hogy sokkal jobb volt ez a fórum annak idején, amikor a mi drágánk onthatta mások véleményét ide saját gondolataként.
Szóval legyen inkább Bene Magdolna az utolsó hozzászóló, mint Moderátor2!
Persze moderálás nélkül nem létezik egy fórum sem, de ami itt van a mi NEMZETI FÓRUMUNKON,...inkább menjünk aranyat gyártani, ahogy Kálmán mondja!
Az is hasznosabb. Én így értékelem Kálmán szavait, aki az aranygyártásról való beszélgetést komolyabbnak véli, mint azt, hogy akárcsak Moderáror2-vel itt viaskodjunk.
Én már nem kérdezem meg, hogy rajta kívül van-e még itt több moderátor? Valószínű, hogy nem tehet mindarról, amit itt tennie megengednek neki.
Magyarországon sokan vannak, akik mást tennének, mint amit tenniük kell, de lemondani nem fognak, mert szükségük van a havi fizetésre.

Véleményem szerint nem Moderátor2 tehet róla, hogy Bene Magdolna aláírását nem lehet seperc alatt eltüntetni. Talán arról a problémáról sem Moderátor2 tehet, amit te jogosan feszegetsz.
Véleményem szerint nem Moderátor2 tehet róla, hogy ilyen ez a fórum.
Épp ezért "Haggy má!" HAGGYUK MÁ ŐT!
Hogy is lehet aranyat csinálni?
Már csak azért is, hogy ne érjen annyit!
Na, és persze azért is, hogy beszélgessünk már komolyabb dolgokról is.


Ez a hozzászólás 2 alkalommal volt szerkesztve. Utolsó módosítás ideje: 2014.09.29 16:28:38

[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Nagy Zoltán 0018 (2014.09.28 09:34:40)
 

 

Nagy Zoltán 0018

[Hozzászólások száma] 1678 [Összpontszám] 1055 [Sikeresség] 63

hozzászóló

Haggy má!

Nocsak-nocsak! Te vagy a Fórumszolgáltató, kedves Kálmán?

Felhívtam a fórumszolgáltató figyelmét két hibára. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megköszönjék. A kijavítás nyilván szóba sem jöhet, mivel ahhoz szakértelem szükségeltetik.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Ollé Kálmán (2014.09.27 14:47:33)
 

 

Ollé Kálmán

[Hozzászólások száma] 2706 [Összpontszám] 2667 [Sikeresség] 99

hozzászóló
Offline

Kedves Zoltán!
Haggy má!
Azt hiszem eléggé kiveséztük a témát.
Térjünk át az értelmes dolgokra.
Pl: hogy lehet aranyat csinálni?

Üdv: K.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Nagy Zoltán 0018 (2014.09.24 16:34:12)
 

 

Nagy Zoltán 0018

[Hozzászólások száma] 1678 [Összpontszám] 1055 [Sikeresség] 63

hozzászóló

Kedves Fórumszolgáltatás!

Előző hozzászólásomban a következő kérdésre kértem Moderátor2 szíves válaszát:
"Kérem szíves tájékoztatását arról, hogy ha Önök egyszer már megállapították bizonyos hozzászólásokról, hogy azok a fórumszabályzat több pontját is sértik, akkor miért kell időnként felhívni az Ön figyelmét arra, hogy ne hagyja abba a szóban forgó hozzászólások törlését."

Erre a kérdésemre sem ő, sem Ön nem válaszolt. Nyilván megvan rá az okuk.

A moderációs naplóval kapcsolatos technikai problémákat valóban tudatosan Moderátor2-nek vetem fel, tekintettel arra, hogy az egyes moderátori bejegyzéseket ő írja, de - előttem valamilyen rejtélyes okból - nem ellenőrzi, hogy a valóban a moderáló üzenetre mutat-e link. Azt is Moderátor2-nél kifogásoltam, hogy az a téma, amelyből ő moderál egy hozzászólást, az ő moderáló tevékenységét követően a rendszer a moderálást követően "A kért téma nem létezik." üzenetet adja, vagyis "szétveri" a fórumot. Sajnálattal tapasztalom, hogy arra sem vette a fáradtságot, hogy a megköszönje a hiba bejelentését és megígérje, hogy jelezni fogja az illetékeseknél a hibát. Nyilván azért, mert ez nem tartozik a feladatai közé.

Feltehetően a Kormányzati portál fóruma c. téma megfelelő hely a hiba bejelentésére, ezért ezennel felhívom szíves figyelmüket a fórum rendszerének két hibájára:
1. A moderációs naplóban a moderáló üzenetekre mutató linkek nem jó helyre mutatnak.
2. Amikor a legfrissebb témák között olyan téma van, amelyből a moderátor törölt egy hozzászólást, akkor a téma címére kattintva, a "A kért téma nem létezik." üzenetet kapjuk, továbbá, az adott témát más útvonalon megkeresve, abban a témában nem a moderátor az utolsó hozzászóló és az utolsó hozzászólás dátuma sem azonos a legfrissebb témák listájában megadottal.

Kérem szíves intézkedésüket a fenti hibák kijavítása érdekében!
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Kormányzati Portál - Fórumszolgáltatás (2014.09.24 10:01:55)
 

 

Kormányzati Portál - Fórumszolgáltatás

[Hozzászólások száma] 555 [Összpontszám] -116 [Sikeresség] -21

akkreditált szolgáltató

Nagy Zoltán 0018 írta:Kedves Moderátor2!

Köszönettel nyugtázom, hogy tudomásul vette a felszólítás formájában megfogalmazott javaslatomat. Kérem szíves tájékoztatását arról, hogy ha Önök egyszer már megállapították bizonyos hozzászólásokról, hogy azok a fórumszabályzat több pontját is sértik, akkor miért kell időnként felhívni az Ön figyelmét arra, hogy ne hagyja abba a szóban forgó hozzászólások törlését. Legutóbb több mint egy héten keresztül hanyagolta el a törlésre vonatkozó feladatát. Csak akkor kezdett hozzá ismét a törléshez, amikor egy hozzászólásomban ezt szóvá tettem (amit Ön nagyon gyorsan el is tüntetett ebből a topikból).

Figyelemfelhívás! A fenti bekezdés Önhöz, az egyik moderátorhoz intézett kérdést foglal magában, amelynek a helye e téma címének és témaindító hozzászólásának megfelelően e témában van, tehát - ha nem esik nehezére - akkor ne helyezze át más témába, hanem szíveskedjék válaszolni a feltett kérdésre!


Kedves Nagy úr!

1) Az aláírások technikai lehetőségeivel visszaélő fórumozóink hozzászólásaival kapcsolatos lehetőségeinkről Ön már többször tájékoztatást kapott. Az akkori válaszainkhoz képest új körülmény nem merült fel.
2) Ön a fórumszolgáltatás általános technikai és tartalmi hátteréről tudatosan és folyamatosan moderátorokat kérdezi, pedig nekik az a dolguk, hogy konkrétan megjelölt hozzászólások törléséről, áthelyezéséről stb. döntsenek. Valamely konkrétan megjelölt hozzászólást nem érintő általános kérdéseire továbbra is ebben a témában, a fórumszolgáltatástól kap választ.
[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Nagy Zoltán 0018 (2014.09.23 13:26:33)
 

 

Nagy Zoltán 0018

[Hozzászólások száma] 1678 [Összpontszám] 1055 [Sikeresség] 63

hozzászóló

Egy jól szervezett internetes fórumon korlátozzák a hozzászólások hosszát, beleértve az aláírást is. Ez a korlátozás korábban e fórumon is megvolt, de egy át nem gondolt fejlesztés eredményeképpen megszűnt. Mivel nincs hosszkorlátozás, most akár több oldalon keresztül tartó, a szabályoknak megfelelő, hozzászólások is írhatók.

Ez a hozzászólás 1 alkalommal volt szerkesztve. Utolsó módosítás ideje: 2014.09.24 10:00:46

[Válasz] [Idézet]  Előzmény: Ollé Kálmán (2014.09.24 08:04:46)
 

 

Moderátor2

[Hozzászólások száma] 440 [Összpontszám] 116 [Sikeresség] 26

moderátor

Nagy Zoltán 0018 (2014.09.24 09:53:06) hozzászólását a(z) "A kormányzati portál fóruma" című témából áthelyeztem a(z) "Moderátori intézkedések alulnézetben" című témába.
[Válasz] [Idézet]
 
[Válasz]
Ugrás: